tirsdag den 14. oktober 2014
Lemoncurd
Jeg har altid elsket lemoncurd ... på boller, pandekager, i kager og på kager
Min svigermor plejede at lave en syrlig og syndig god af slagsen i mine sukkerfyldte dage... Nu har jeg oversat hendes opskrift til LCHF, så jeg igen kan nyde denne lækre spise.
Lemoncurd
100 gram smør
50 gram sukrin+ (kan erstattes af 100 g. sukrin melis)
75 gram sukrin melis
revet skal fra 2 økologiske citroner
saft fra 2 citroner
4 æggeblommer
Kom alle ingredienserne i en kaserolle og bring det i kog under omrøring. Lad det små koge ved svag varme under omrøring i 5-7 minutter.
Lad det køle lidt ned, blend det igennem med en stavblender og kom det på glas. Lad det køle helt ned før du kommer låg på og stiller det i køleskabet.
Etiketter:
citron,
smør,
smørbart pålæg,
Sødt
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar