bloglovin

onsdag den 15. oktober 2014

Lakrids Fudge



Lakrids Fudge (24-30 stykker)

125 g smør
3 spsk sukrin gold
2 1/2 dl piskefløde

5 tsk lakrids pulver

evt. frysetørrede hindbær til at drysse på toppen

Kom smør, sukrin og piskefløde i en lille gryde, bring det i kog og lad det koge i en time under periodisk omrøring. 
Sluk for blusset, når massen er tyk og brunlig og dufter af karamel

Tilsæt lakridspulveret under omrøring og pisk det igennem for at fordele pulveret jævnt. Hæld fudgen op i en passende form beklædt med husholdningsfilm og drys evt. frysetørrede hindbær over med let hånd.

Lad den stå og dampe lidt af på køkkenbordet og stil den på køl uden at overdække den. Efter 30-45 minutter kan du dække den. Lad den stå på køl i minimum 5 timer ... men husk, jo længere den står, desto fastere sætter den sig.

Skær den i mundrette stykker.

Opbevar på køl.

1 kommentar:

  1. DET må prøves :D
    Tak fra en lakridslækkermund :-P
    //Louise T.

    SvarSlet