bloglovin

lørdag den 18. oktober 2014

Kanelpandekager med kanelsmørsovs


Æggefasten har gjort mig temmeligt opfindsom - disse pandekager er gode og velsmagende. De egner sig generelt til LCHF enten som morgenmad eller snack. Du kan læse mere om æggefasten her.

Kanelpandekager med kanel-smørsovs (20 mini pandekager, 10 små eller 4 store)

Pandekager:

4 store æg (eller 5 små)
3 spsk vand
1 spsk kokosolie
1 tsk sukrin gold
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk vaniljepulver
1 tsk kanel

Blend alle ingredienser og steg på en slip-letpande. Rør jævnligt rundt i æggemassen, da krydderierne bundfalder.



Smørsovs:

3 spsk smeltet (og gerne klaret) smør
2 tsk kanel
1 tsk sukrin gold (kan udelades)

Smelt smøret (kan gøres i microen - 30 sekunder på max. styrke)
Tilsæt sukrin og kanel og rør rundt.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar