Der er ingen vej tilbage - Fathead pizza-dejen er blevet en fast del af vores madplan - det er nemt, billigt og så bliver den bare god hver gang.
Kælenavnets til denne pizza-kombination kunne være: Pork-on-zola.
Fathead Pizza med Pesto, Pølse og Gorgonzola (4 stykker)
Pizzabunden:
200 gram havarti (revet eller skåret i små tern)
80 gram flødeost
1 lille æg
1 dl Pofiber (har du ikke et lille æg, skal du tilsætte mere pofiber for at mætte dejen.
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
Smelt osten (havarti+flødeost) i en skål i micro-ovnen (højeste effekt i 1-2 minutter) tag den ud hvert 30. sekund og rør den igennem.
Når osten er smeltet tilsættes Pofiber og æg og massen røres godt sammen med ske.
Fordel dejen på en bageplade med bagepapir (gerne silikone), brug en dejskaber eller dine våde hænder.
Prik huller i dejen med en gaffel.
Fyldet:
150 gram grøn pesto
100 gram Gogonzola
125-150 gram Chorizo skåret i skiver og stegt på panden
Fordel pesto med en dejskaber på den forbagte bund. Bryd osten i mindre bidder og fordel den ud over pizzaen.
Læg de stegte chorizzoskiver på til sidst.
Bag pizzaen færdig i 7-10 minutter
Pynt:
En håndfuld basilikum-blade
8 halve semidried Cherrytomater
Server med en enkel grøn salat.
Perfekt som madpakke slice - også efter det har været i fryseren.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar