Duo Fudge med Kakao og Mandel
125 gram smør
3 spsk sukrin gold
1 vaniliestang
2 dl piskefløde
2 spsk kakao (gerne den fedtreducerede fra urtekram
4 spsk hakkede ristede mandler
2 spsk mandelsmør
Smelt smør med sukrin melis (det må ikke brunes) og tilsæt derefter fløde. Flæk vaniljestangen og kom den ned i gryden.
Bring det i kog og lad det koge under periodisk omrøring en time.
Tag 2 dl af massen over i en skål og pisk det sammen med kakao. Hæld kakao fudgen i en form beklædt med husholdningsfilm. Sæt det i fryseren i 15 minutter.
Rør ristede hakkede mandler og mandelsmør i resten af fudgen og fordel det over den nedkølede kakaofudge en ske ad gangen og glat det ud med en silikone dejskaber.
Stil duo-fudgen i køleskabet i 4-6 timer og skær i passende stykker
Opbevares på køl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar