bloglovin

lørdag den 4. oktober 2014

Duo Fudge med Kakao- og Mandelfudge


Duo Fudge med Kakao og Mandel

125 gram smør
3 spsk sukrin gold
1 vaniliestang
2  dl piskefløde

2 spsk kakao (gerne den fedtreducerede fra urtekram

4 spsk hakkede ristede mandler
2 spsk mandelsmør

Smelt smør med sukrin melis (det må ikke brunes) og tilsæt derefter fløde. Flæk vaniljestangen og kom den ned i gryden. 

Bring det i kog og lad det koge under periodisk omrøring en time.
Tag 2 dl af massen over i en skål og pisk det sammen med kakao. Hæld kakao fudgen i en form beklædt med husholdningsfilm. Sæt det i fryseren i 15 minutter. 

Rør ristede hakkede mandler og mandelsmør i resten af fudgen og fordel det over den nedkølede kakaofudge en ske ad gangen og glat det ud med en silikone dejskaber. 

Stil duo-fudgen i køleskabet i 4-6 timer og skær i passende stykker

Opbevares på køl

Ingen kommentarer:

Send en kommentar