bloglovin

søndag den 28. september 2014

Muffins med Appelsin og Chokolade (mælkefri)


Muffins med Appelsin og Chokolade (6 store eller 10 små)

5 æg 
1 dl fed kokosmælk
100 g sukrin gold
75 gram Kokosfiber
1 tsk bagepulver
25 gram kokosmel 
100 gram hakket chokolade
Revet skal fra 1 øko appelsin (fint revet)

Sæt ovnene på 180 grader.

Del æggene i blommer og hvider i hver deres skål og pisk hviderne stive. 
Pisk blommerne lyse og luftige med sukrin og rør derefter piskefløden i. 
Bland Kokosfiber og bagepulver i en skål, bland revet appelsinskal, kokosmel og hakket chokolade i en anden skål. Tilsæt først den ene blanding og dernæst den anden under omrøring. Når dejen er blevet ensartet vendes de stive æggehvider i æggemassen og det hele røres forsigtigt sammen.
Fordel dejen i muffinforme og bag i 12-15 minutter afvængig af ovn og størrelse.

Dejen kan også bages som en kage i en brød- eller springform... Kagen bages i 17-20 minutter.

Server evt. med flødeskum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar