Før jeg blev LCHF'er lavede jeg ingefær saft med sukker, som jeg fortynede med vand og danskvand... Nu har jeg lavet en sukkerfri udgave
Pink Ginger Saft (ca. 1 liter ufortyndet saft)
150 gram revet ØKO ingefær
1 stor ØKO citron (eller 2 små øko lime skåret i skiver)
10 brombær/hindbær/blåbær skåret i halve
300 gram sukrin eller sukrin melis
2 tsk citronsyre
1 liter kogende vand
Riv den skyllede og uskrællede ingefær og kom det i en stor skål, tilsæt de øvrige ingredienser og hæld kogende vand over.
Dæk det til med tætsluttende låg eller husholdningsfilm og lad det 8-10 timer. Hæld på flaske/flasker og opbevar på køl.
Tilsæt til vand/danskvand efter din egen smag
Sidder og morer mig over din lille stavefejl "(eller 2 smør øko lime skåret i skiver)". Så er man helt inkarneret LCHF'er, når alle små ord som begynder med s bliver til SMØR.
SvarSletHahaha ... Ja... Selv om det er nuttet på LCHF-måden retter jeg det :)
Slet