bloglovin

onsdag den 3. september 2014

Kotelet med Gorgonzola sauce


Verdens hurtigste og nemmeste ret, der tilmed er lækker og mættende.

Koteletter med Gogonzola sauce og squashgetti til 2

250 g squash 
2 spsk rapsolie
25 gram smør
2 gode fedtmarmorerede koteletter 
2 dl piskefløde
100 g gorgonzola 
25 g cheddar, revet
Salt og peber
8 semidried Cherrytomater
Frisk basilikum

Start med at lave squashgettien - jeg laver min med en Veggietwister fra Betty Bossi, men der findes også andre veje ... Riv det, snit det på et mandolin jern ... 
Det skal ikke tilberedes, men blot fordeles frisk og sprødt på 2 tallerkner.

Varm olie og smør på en pande og steg koteletterne.

Kom fløden i en lille gryde og giv den et opkog. Når fløden koger kommes gorgonzolaen i og smeltes i fløden under omrøring. Når den er smeltet jævnes saucen med cheddar'en.

Tag koteletterne af panden og hæld stegeskyen i saucen. Pisk det sammen og fordel saucen på de to tallerkner. Pynt med semidried tomater - eller friske hvis du ikke har andet - og frisk basilikum.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar