bloglovin

onsdag den 10. september 2014

Æglatte Mokka - kaffe og kakao i fin forening


I mit eventyr ud i æglattens muligheder har jeg nu forsøgt mig frem til denne mokka udgave. Med både kaffe og kakao .  Og det var godt! Jeg har ikke puttet flødeskum på toppen, men i stedet blendet fløde i selve latten. 
Jeg forestiller mig at den sagtens kan laves uden kaffe (med kogt vand, nedkølet til 90 grader) ... Men jeg har ikke forsøgt mig med det endnu...

Se alle mine tips og triks til den perfekte æglatte i indlægget "æglatte på min måde" her.

En æglatte Mokka

2 spsk kokosolie
2 tsk fedtfattig kakao (urtekram)
2 tsk sukrin gold
2 æg (str. M/L)
2 spsk piskefløde (kan udelades for mælkefri version)
2 dl kaffe

Blend det hele sammen i et varmt blenderglas (med stavblender) og hæld det op i et varmet stort kaffelatte glas. Server og nyd straks 

Næringsværdi i en portion (udregnet med Lifesum)




1 kommentar:

  1. Tak for kaffe, den er lækker! Skiftede fløden ud med kokoscreme (fordi jeg lige havde) og hold da op den smagte godt! Tak ��
    Hilsen Karina

    SvarSlet