Tunsalat (3-4 portioner)
2 dåser tun i vand
3 spsk paprika mayonnaise
3 spsk creme fraiche 38%
2 tsk tørret dild (eller 2 spsk frisk, hakket dild)
1 snack peber
1/3 agurk
2 stængler blegselleri
6 tsk kapers (kan udelades)
Salt
Peber
8-12 hjertesalat blade (til servering)
12-24 semidried tomater (afhængig af størrelse til pynt)
Dræn vandet fra tunen og kom den i en skål. Hak i den med i gaffel, så den findeles. Tilsæt dild, mayonnaise, cremefraiche, salt og peber og rør rundt. Lad den hvile mens grøntsagerne gøres klar.
Skyl snack-peber, agurk og blegselleri. Fjern kerner og strenge fra peberfrugten og kerner og den vandede midte fra agurken og skær dem i små tern. Skær blegselleri i tynde stykker.
Kom grønsagerne op i en skål for sig og bland dem med kapers.
Vend tunblandingen forsigtigt i grønsagerne.
Skyld hjertesalatblade og dup dem tørre. Fordel tunsalaten i bladene og pynt med semi-dried tomater.
Server til frokost, til brunch, en let aftensmad, lille forret ... Eller tag med som samlesæt på madpakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar