bloglovin

tirsdag den 4. november 2014

Kyllinge Crispy strips - næsten som på KFC... Bare bedre


Der er meget få ting jeg savner af mad som LCHF'er ... Men der er en "guilty pleasure" jeg godt kan få mundvand af at tænke på... KFC's Crispy Stripes ... Sprød kylling, med et touch af krydderier... 

Men jeg kan ikke tåle det skidt for der er hvede og majs og only-good-knows-what i ... Måske er det derfor de er så hemmelige omkring den opskrift!?

Her er mit bud på endnu en omgang fast-food på den sunde måde... Og de er ikke kun blevet lige så gode som originalen. De er blevet BEDRE! 

Kyllinge Chrispy Strips (3-4 portioner)

350-400 gram kyllinge inderfilet
2 æg
75 gram knuste flæskesvær (uden fedtkant)
2 spsk revet fint parmesan ost
4 tsk paprika 
1 tsk Chipotle chili (eller røget paprika)
Frisk kværnet peber

Rapsolie 

Skær inderfileterne igennem på tværs en gang, så de bliver lange og slanke.
Pisk æggene sammen i en dyb tallerken.
Bland "rasp" af de knuste flæskesvær, parmesan og krydderier i en anden dyb tallerken.



Dyp kyllingestrimlerne i æg en ad gangen og rul dem i "raspen". Læg dem på en skærebræt når de er blevet raspet. Hæld masser af rapsolie i en pande (ca. 1 cm) og varm den op. 
Kom er enkelt stykke kylling i for at fornærme, hvornår olien er varm nok.

Læg alle kyllingestykkerne i og vend dem periodisk til de er sprøde og gyldenbrune.

Server med grøntsager og Mayo til dip

Serveringsforslag:

Med Kålsalat og Karry-Mayonnaise med frisk rosmarin i. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar