bloglovin

søndag den 2. november 2014

Jule Makroner med mandel og brunkage-krydderi




Julemakroner med mandler og brunkage-krydderi 30-50 stk

4 æggehvider
40 gram sukrin melis
35 gram sukrin gold  
75 gram fint hakkede mandler
1/2 pose brunkage krydderi (10 gram)


Pisk æggehviderne stive sammen med sukrin.
Bland mandler og brunkage-krydderi i en skål for sig.
Vend det tørre i de stive vider og kom massen i små klatter på en bageplade med bagepapir med en teske - glat dem lidt ud med bagsiden af skeen, så de fylder det samme som en femmer.


Bag i 15 minutter (til de er gyldne på toppen) ved 160 grader (ikke varmluft). Lad dem køle af på bagepapiret på en rist - vent til de er helt kolde, før du forsigtigt tager dem af - mens de køler ned sætter de sig. Kom dem i en lufttæt beholder.

Du kan sagtens lave halvdelen, eller lave en hel portion æggehvider med sukrin, dele den op i to og krydre den anden del anderledes - i så fald skal du bruge halvdelen af nødderne og kakaoen 

Du kan samle makronerne med chokoladecreme som en slags macarons. Her er cremen krydret med kanel. Læs mere her.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar