bloglovin

mandag den 8. december 2014

Koldmarineret oksesteg


Elsker du at have gæster, men hader at stå og svede i køkkenet to minutters i 18:00 ... 
Eller elsker du steg, men synes det er voldsomt at lave til dig selv, eller jer to eller jeres lille familie...

Uanset hvad kan det her være svaret for dig ... Kan tilberedes dagen før eller laves af en rest steg ... Hvad end det er cuvette, culotte, oksemørbrad eller lignende...

Koldmarineret oksesteg

1 steg, stegt efter anvisningen 
1 dl oliven olie (pr. kg. steg)
2 spsk balsamico (pr. kg. steg)
1 tsk sukrin gold (pr. kg steg)
Salt 
Peber

Lad stegen køle helt ned efter den har hvilet. Kom den i køleskabet i minimum en time.
Skær den i tynde skiver (4-5 millimeter) og kom skiverne i en frysepose. Hæld olie, eddike, sukrin, salt og peber over og massér det ind i kødet. Luk fryseposen og stil det på køl i 6-24 timer (jo længere, desto bedre).
Tag ud og anret en halv time før servering .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar