bloglovin

lørdag den 10. januar 2015

Lyn hurtig chokolade mousse


Romantisk middag for to eller tv-hygge med bedstevennen? 

Her har du lyn chokolademousse der tager 5 minutter at lave.

Denne opskrift er ikke striks LCHF - det er en umulighed lige så snart noget indeholder chokolade ... Men jo færre KH der er i den chokolade du bruger, desto mindre liberal bliver den.

Lyn chokolademousse

80 gram mørk chokolade (gerne 92%)
2,5 dl piskefløde 
4 tsk sukrin
1/4 tsk vaniljepulver (kan erstatte af 2 tak instant kaffe, 1/2 tsk kanel eller 1 tsk lakridspulver)

Evt. Lidt bær til toppen.

Smelt chokoladen i et vandbad (en skål over en lille gyde med kogende vand).
Pisk fløden til skum.
Når chokoladen er smeltet røres sukrin og vanilje (eller den anden smag du har valgt) ud i den varme chokolade. 
Vend chokoladen i flødeskum lidt af gangen.

Fordel i to små skåle eller dessertglas og pynt evt. Med fintrevet chokolade og/eller bær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar