bloglovin

søndag den 17. maj 2015

Broccoli Pandebrød


Ny favorit brød herhjemme: Broccoli Pandebrød - der helt sikkert også kan laves med blomkål ... 

Det kan bruges som tilbehør, til sandwich, til brunch eller morgenmad ... 

Broccoli Pandebrød (8-9 stk)

500 gram dampet broccoli (med stok)
1 dl fløde (kan erstattes med vand)
4 æg
1 tsk bagepulver
2 spsk fiberhusk
Salt 

2 dl revet ost 

Smør til stegning

Blend de dampede broccoli buketter og stokken (det kan gøres i microovnen med lidt vand i bunden i 6 minutter) med fløde og æg.

Tilsæt bagepuvler, fiberhusk og salt og blend det jævnt. Tilsæt osten og vend det hele sammen.

Smelt smør på panden, kom et par store klatter dej på panden, form dem ved at trykke på dejen med bagsiden af en spiseske og steg gyldenbrune ved mellem-høj varme (vendes et par gange)

Spist dem lunt med det samme eller opbevar den på køl eller i fryser.

Her som sandwich med Karry Mayonnaise, skinke, cheddar og hjertesalat.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar