Romantisk middag for to eller tv-hygge med bedstevennen?
Her har du lyn chokolademousse der tager 5 minutter at lave.
Denne opskrift er ikke striks LCHF - det er en umulighed lige så snart noget indeholder chokolade ... Men jo færre KH der er i den chokolade du bruger, desto mindre liberal bliver den.
Lyn chokolademousse
80 gram mørk chokolade (gerne 92%)
2,5 dl piskefløde
4 tsk sukrin
1/4 tsk vaniljepulver (kan erstatte af 2 tak instant kaffe, 1/2 tsk kanel eller 1 tsk lakridspulver)
Evt. Lidt bær til toppen.
Smelt chokoladen i et vandbad (en skål over en lille gyde med kogende vand).
Pisk fløden til skum.
Når chokoladen er smeltet røres sukrin og vanilje (eller den anden smag du har valgt) ud i den varme chokolade.
Vend chokoladen i flødeskum lidt af gangen.
Fordel i to små skåle eller dessertglas og pynt evt. Med fintrevet chokolade og/eller bær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar