Ostegratineret Bacon Kylling (4 portioner)
4 kyllingebryst fileter
8 skiver bacon
Smør til stegning
2 dl piskefløde
1 rød peberfrugt
8 blommetomater
1 lille skalotteløg
1 dl revet ost
Tænd ovnen og sæt den til 200 grader. Pak hvert kyllingebryst ind i bacon ved at vikle det om kyllingen.
Smelt smørret på en pande og steg kyllingen 5 minutter på hver side ved relativt høj varme.
Skær peberfrugt og tomat i mundrette bidder og løget i fine skiver.
Læg kyllingen i et passende ildfast fad på række og smid grøntsagerne på panden i stegefedtet.
Hæld fløden i fadet, fordel grøntsagerne mellem og rundt om kyllingebrysterne og drys osten over.
Sæt fadet på en rist midt i ovnen og steg i 20 minutter...
Server med Hvidløgsbønner, blomkålsmos, squashgetti eller smørstegt hvidkål/spidskål.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar