12 store og mættende muffins med chokolade og kokos
Dej:
6 æg
300 g smeltet smør
6 spsk sukrin gold
1½ tsk vaniljepulver
1½ dl mandelmel
½ dl Kokosfiber
3 tsk bagepulver
1 dl kokosmel
100 g hakket mørk chokolade (min. 72%)
Tænd ovnen - 160 grader varmluft. Smelt smørret i en lille gryde mens æggene piskes luftige med en elpisker (3 minutter).
Tilsæt sukrin og vaniljepulver i æggemassen og pisk godt. Tilsæt det smeltede smør i en tynd stråle under omrøring og pisk massen grundigt.
Bland mandelmel, kokosfiber, bagepulver, kokosmel og hakket chokolade. Rør dejen sammen og fordel i 12 muffinforme (gerne silikone). Bag i 20-23 minutter.
Chokolade/Kokos Creme:
100 g mørk chokolade (min. 72%)
100 g smør
1 dl piskefløde
½ dl kokosmel
Smelt smør og chokolade i en lille gryde. Rør piskefløde og kokosmel i blandingen og sæt det til afkøling i køleskabet i minimum 5 timer.
Inden servering tages cremen ud af køleskabet, skæres i tern og røres blød, så den kan smørres på de afkølede kager.
Pynt:
Kokosmel til drys
Ingen kommentarer:
Send en kommentar