Sommer eller vinter, så er dette et super godt bud på en mættende og velsmagende salat, der passer til alt fra fisk til rød kød henover kylling.
Den skal helst trække mindst en time ... Og kan sagtens laves aften før en picnic/middag.
Glaskål-Fennikelsalat med dild og citron (6 personer)
2 glaskål
2 fennikel
1 lille bitte rødløg
1 bundt dild
2 spsk citronsaft
2 spsk god olivenolie
En smule salt
Friskkværnet peber
Skræl glaskålen og skær toppen af fennikel, halver dem på den brede side og snit i ultra-tynde skiver med en skarp kniv.
Klargør løget og halver det og skær det i tynde skiver (halve løgringe).
Hak dilden groft.
Bland olie, citron, salt og peber godt sammen.
Find et fad eller en stor tallerken og arranger salaten i lag af 2 omgange: glaskål, fennikel, løg, dild, dressing, glaskål, fennikel, løg, dild, dressing.
Dæk salaten med husholdningsfilm og stil den på køl til den skal serveres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar